آشپزخونه

ادویه ماهی

ادويه ماهي:
تخم گشنيز            2 قاشق سوپخوري
زيره سبز               1 قاشق سوپخوري
فلفل قرمز              4 تا 6 عدد
فلفل سياه            1 قاشق سوپخوري
پودر سير               2 قاشق سوپ خوري
پودر زرد چوبه          1 قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
دانه تخم گشنيز , زيره سبز ,فلفل قرمز و فلفل سياه را درون تابه اي بريزيد و 30 ثانيه مرتب روي حرارت هم بزنيد تا بوي ادويه ها به مشام برسد.
سپس تابه را از روي حرارت برداريد و پودر سير و زرد چوبه را به آن بيفزاييد.
در اين مرحله تمام مواد را در دستگاه آسيلاب بريزيد و آن را پودر کنيد. پودر به دست آمده در شيشه در بسته نگهداري کنيد اين ادويه براي پخت انواع ماهي و ميگو استفاده ميشود.
+ نوشته شده در  89/08/20ساعت 14:45  توسط نارنج  |