آشپزخونه

طرز تهیه سوپ جو

ابتدا بلغور جو را به مدت 2 ساعت میخیسانیم سپس با اب و هویج رنده شده ان را میجوشانیم دوباره آب مرغ را به ان اضافه مینماییم سپس...

طرز تهیه سوپ جو

مواد لازم:بلغور جو 1 بسته
 هویج رنده شده  نیم كیلو
شیر  1 الی 2 لیتر
 اب مرغ یا اب گوشت  به میزان كافی
 خامه پاکتی 1 بسته
نمك و فلفل قرمز  به میزان كافی

طرز تهیه:ابتدا بلغور جو را به مدت 2 ساعت میخیسانیم سپس با اب و هویج رنده شده ان را میجوشانیم دوباره آب مرغ را به ان اضافه مینماییم سپس میگذاریم تا جابیفتد دوباره شیر داغ شده به ان اضافه مینماییم
توجه داشته باشید اگر شیر سرد باشد در غذا بریده بریده میشود وقتی غذا جا افتاد قبل از صرف كردن خامه به ان می افزاییم برای تزیین كمی جعفری روی ان میریزیم .

+ نوشته شده در  89/08/22ساعت 21:49  توسط نارنج  |